miércoles, 14 de octubre de 2015

Visita al colegio Papa Calixto III, Canals

"Hui, dia 14 d' octubre, han visitat la classe de 3r i 5é d'Educacio Primària, Rafa i Jordi, de Compromiso Perruno i, dues voluntàries de SPAX (la protectora d'animals de Xàtiva).

L' activitat ha estat interessant i al mateix temps, divertida. Ens han explicat un conte, la tasca dels voluntaris de la protectora, les coses bàsiques necessàries per tenir un gos com a mascota (alimentar-lo, dur-lo al veterinari, recollir els excrements de la via pública...) També a estimar una miqueta més els animals."

Miguel, profesor de 3º de primaria

El passat 14 d´octubre vam rebre la visita de "Compromiso Perruno" en el Ceip Papa Calixto III de Canals.
Volem agraïr-los la seua col.laboració, gràcies a la qual hem pogut aprendre que cuidar animals és tota una responsabilitat per a tota la vida i que el fet de no fer.ho correctament té conseqüències, de vegades desagradables.
Hi ha persones capaç d´a bandonar les seues mascotes sense pensar que els animals també tenen sentiments.
Ens va agradar molt que en la seua visita ens deixaren conèixer dos gossets que viuen a una protectora, encanra que ens va donar molta llàstima conèixer les dificultats que tenen els voluntaris per fer bé la seua tasca.
Els fa falta ajuda perquè s´encarreguen del doble de gossos que poden tindre i estos necesssiten alimentació, neteja i medicines.
Ens ha encantat saber que hi ha gent a qui l´importen els animals i dedica part del seu temps i estima a ells.

Mònica, profesora de 5º de primaria

angie y bicha



No hay comentarios:

Publicar un comentario